HTML

HorDaráló

A HorDaráló Guild blogja. Itt követheted nyomon guildünk kalandjait a World of Warcraft világában.

Friss topikok

  • Mr.Zax: "Aki a nightelf fajt képviseli, az meglepődve tapasztalhatja, hogy karaktere emberi formát öltött,... (2008.02.26. 12:02) Outland Instái 4. rész Caverns of Time
  • Brut: 1. e 2. b 3. póker, sorozatnézés, mozi, koncert 4. wow, család, barátok, munka 5. b 6. c 7. c 8. d... (2007.12.12. 08:10) Ki a legkockább a darálóban
  • Brut: És a képek? (2007.11.03. 12:40) Karazhan
  • Gnosh: Üdv a Darálóban! Remélem nálunk jobban megtaláljátok a számításaitokat mint az előző guildetekbe... (2007.10.06. 16:18) Üdvözlet az új belépőknek!
  • Kuksika: Sziasztok. Itt szeretném megjegyezni, hogy valami klánbeli rangokat és hogy mikor léphet valaki sz... (2007.09.30. 04:44) Guild Szabályzat

2007.11.03. 12:37 Gnosh

Karazhan

Üdv All!

Mint azt Brut alábbi rövid de velős bejegyzésében olvashattátok, tegnap lejutottunk Karazhanba!!!

Egy kicsit sajnálom, hogy ezt nem sikerült guild szinten megoldani, de erre az esély nagyon kevés volt, hiszen mostanában 5 fős instához is külsőst kellett hívnunk. Reméljük eljön majd az idő mikor magunk között is lemehetünk, mikor mindenki kicsit fellélegezhet az RL mindennapi nehézségeiből.

Tehát mint említettem nem csak Darálosok voltunk, hanem egy másik kis klán tagjai biztosították a raid hiányzó részét, ők pedig a " The Everlasting Order" nevü csapat. Úgy érzem ez az a guild, melynél sokuknak ugyanolyan újdonságokat rejteget Karazhan, mint nálunk pár embernek (gondolok azokra is akik majd csak később jutnak le, ha elérik a 70-et), és nem egy unalomig használt guminőt testesít meg a legkisebb raid insta végigtolása. Nekem az első közös esténk (őő most miről is beszélek:-)) bizakodásra ad okot, az elkövetkezendőkkel kapcsolatban. Úgy érzem jól megvoltunk, mindenki élvezte az instázást, nem voltak viták, all player szimpi volt,ezért remélem a jövőben is együtt tudunk kalandozni, ha mindenkinek megfelő ez a csapatösszevonás.

Köszönjük Karnak a raidleaderséget, és a tőle megszokottnál bővebb magyarázatokat a fightok elején. (egyedül a " mindenki jelöljön magának targetet" dologal keltet zavart egyes emberekben):-)

A vezetés és a csapat közös sikerének tudható be, hogy az első bosst második próbára lenyomtuk, miből gazdára is talált egy dps cloth karperec, és egy healer kesztyű. Moroes utolsó try-nál még 10%-on maradt, de ma remélhetőleg őt is föltálaljuk az Utolsó Vacsorán.

Ennyit gondoltam pár sorban megjegyezni a tegnapi napról, reményeim szerint mostmár sűrűn tudunk beszámolni újabb és újabb élményekről, boss killekről Karazhanban....

 

Üdv

Gnosh

 

 

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://hordaralo.blog.hu/api/trackback/id/tr9216975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása