HTML

HorDaráló

A HorDaráló Guild blogja. Itt követheted nyomon guildünk kalandjait a World of Warcraft világában.

Friss topikok

  • Mr.Zax: "Aki a nightelf fajt képviseli, az meglepődve tapasztalhatja, hogy karaktere emberi formát öltött,... (2008.02.26. 12:02) Outland Instái 4. rész Caverns of Time
  • Brut: 1. e 2. b 3. póker, sorozatnézés, mozi, koncert 4. wow, család, barátok, munka 5. b 6. c 7. c 8. d... (2007.12.12. 08:10) Ki a legkockább a darálóban
  • Brut: És a képek? (2007.11.03. 12:40) Karazhan
  • Gnosh: Üdv a Darálóban! Remélem nálunk jobban megtaláljátok a számításaitokat mint az előző guildetekbe... (2007.10.06. 16:18) Üdvözlet az új belépőknek!
  • Kuksika: Sziasztok. Itt szeretném megjegyezni, hogy valami klánbeli rangokat és hogy mikor léphet valaki sz... (2007.09.30. 04:44) Guild Szabályzat

2007.12.15. 16:31 Gnosh

2008 az új kezdet...

Üdv Mindenki!

Lassan új évet írunk, megjelenik a következő kiegészítő, mi meg még mindig ott tartunk, hogy egy 5 fős instát is nehezen tudunk összehozni. Kb. 4-5 emberünk van akire fixen lehet majdnem minden nap számítani, a többiekre ritkán, néhanapján, vagy egyálltalán nem. Ez így nagyon nem jó, mondhatni szar. Ezért tenni kell valamit a jövőben, hogy azok az emberek akik nap mint nap itt vannak és tolják a gémet, ne torpanjanak meg egy olyan szinten, ahol igazán kezdődik a játék.
Tehát változtatni kell és ez több dolgot-személyt érinteni fog.

Első lépésként Gabi és én kihozzuk a main karinkat a Crusadersből, hogy nyugodtan neki tudjunk állni az "új" guild építésének. Ezzel egyidőben (jan 1. kb.) minden olyan karakter aki az év végéig bezárólag semmilyen életjelt nem mutat, illetve abszolút nem reagál a guildet életét érintő kérdésekre (akár fórumokon, TS-en, honlapon, játékon belüli levelező rendszeren) azok ki fognak kerülni a guildből, vagy az új guildbe nem kerülnek be. Alapító tagok természetesen nem kerülnek ki a guildből, de a rangok változhatnak, ha ne adj Isten beindulna a szekér. (De adj! - A szerk.)

Instákra- raidekre kötelező lesz a ts (team speak) és az omen (agró mérő) program (Hallod ezt Rózia??? - A szerk), bár elvileg már most is az. A weboldalon legyen szíves mindenki töltse ki az adatlapját.

Addig is kérek mindenkit, gondolkodjon mi lenne a legjobb:

- Hordaráló marad és azt építjük tovább.

- Hordaráló marad a kis és afk kariknak, és csinálunk egy új guildet az aktív tagoknak, egy olyan névvel mely nem ennyire pvp szagú, és nem riaszt el másokat a belépéstől. (Ebben az esetben néven is tessék gondolkozni!)

- Vagy 3. lehetőség, keresni egy másik kicsi de életképes guildet és összeolvadni.

Azt is találja ki mindenki az év végéig, hogy mennyit és mikor tud itt lenni, figyelembe véve azt is, hogy ha kijön a kiegészítő akkor a másik szerveren lévő karakter húzása milyen intenzitással történik, mennyi időt vesz az el az ezen a szerveren való játékból.

Tehát van min töprengeni, és van bőven mit átbeszélni. Január elsejével visszatérünk ezekre, remélem addigra akit egy kicsit is érdekel hogy lesz tovább, annak lesz önálló véleménye ötlete az eljövendőre...

Addig is kellemes ünnepeket, sok ajándékot, de csak úgy, hogy az ne menjen a WoW rovására!

Üdv

Gnosh

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: jövő tervek új guild


A bejegyzés trackback címe:

https://hordaralo.blog.hu/api/trackback/id/tr48264939

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: management events 2018.11.22. 01:45:13

Menj szavazni, az oroszok már a spájzban vannak! - KARAMBOL

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása