HTML

HorDaráló

A HorDaráló Guild blogja. Itt követheted nyomon guildünk kalandjait a World of Warcraft világában.

Friss topikok

  • Mr.Zax: "Aki a nightelf fajt képviseli, az meglepődve tapasztalhatja, hogy karaktere emberi formát öltött,... (2008.02.26. 12:02) Outland Instái 4. rész Caverns of Time
  • Brut: 1. e 2. b 3. póker, sorozatnézés, mozi, koncert 4. wow, család, barátok, munka 5. b 6. c 7. c 8. d... (2007.12.12. 08:10) Ki a legkockább a darálóban
  • Brut: És a képek? (2007.11.03. 12:40) Karazhan
  • Gnosh: Üdv a Darálóban! Remélem nálunk jobban megtaláljátok a számításaitokat mint az előző guildetekbe... (2007.10.06. 16:18) Üdvözlet az új belépőknek!
  • Kuksika: Sziasztok. Itt szeretném megjegyezni, hogy valami klánbeli rangokat és hogy mikor léphet valaki sz... (2007.09.30. 04:44) Guild Szabályzat

2007.11.07. 17:15 Gnosh

Karazhan 2.

Üdv!

 

Gratula mindenkinek, akik ott voltak múlt heti első Kara Raidünkön. Azt hiszem bőven terveink felett teljesítettünk, hiszen 3 boss kivételével mindenkit a padlóra küldtünk.  El lehet mondani, mindenki ráérzett előbb vagy utóbb a különböző taktikákra, a fight ritmusára , és ami egyik nap 4-5 próba után se ment le, azt másnap egy kis pihenés, és minimális csapatmódosítás után első vagy második nekifutásra letoltuk. Nem csak azért jár nekünk dicséret, mert több „szűz” ember is  lent volt velünk, kiknek ez abszolút újdonság volt, hanem azért is mert jó pár embernek a gearje sem volt még teljesen idevaló, legalább is nem az insta második részére.

A 3 túlélő Nightbane ( nem tudjuk még megidézni) Ilhoff ( rács ki healeléssel adódtak gondok) Netherspire ( a sok hibalehetőséget ki is használtuk rendesen). Viszont egyik harc sem esélytelen, úgyhogy nekik is már csak heteik vannak hátra remélhetőleg.

Jó volt a csapat abból a szempontból is, hogy 1-2 wipe után senki se kezdte el „hagyjuk ezt úgy se fog lemenni” hanem addig próbáltuk, míg már a respawn miatt nem tudtunk visszamenni. Az sem jelentkezett hátrányként, hogy 3 guild tagja alkották a raidet, a hangulat jó volt (főleg Doorbell éjszakai telefon-beszélgetésénél).

Remélem most már minden héten látogatásunkat tesszük itt, és legalább ilyen szép sikereket érünk el akkor is.

A további jó hangulatú, eredményes együtt raidelés reményében…

 

Gnosh

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://hordaralo.blog.hu/api/trackback/id/tr8221523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása