HTML

HorDaráló

A HorDaráló Guild blogja. Itt követheted nyomon guildünk kalandjait a World of Warcraft világában.

Friss topikok

  • Mr.Zax: "Aki a nightelf fajt képviseli, az meglepődve tapasztalhatja, hogy karaktere emberi formát öltött,... (2008.02.26. 12:02) Outland Instái 4. rész Caverns of Time
  • Brut: 1. e 2. b 3. póker, sorozatnézés, mozi, koncert 4. wow, család, barátok, munka 5. b 6. c 7. c 8. d... (2007.12.12. 08:10) Ki a legkockább a darálóban
  • Brut: És a képek? (2007.11.03. 12:40) Karazhan
  • Gnosh: Üdv a Darálóban! Remélem nálunk jobban megtaláljátok a számításaitokat mint az előző guildetekbe... (2007.10.06. 16:18) Üdvözlet az új belépőknek!
  • Kuksika: Sziasztok. Itt szeretném megjegyezni, hogy valami klánbeli rangokat és hogy mikor léphet valaki sz... (2007.09.30. 04:44) Guild Szabályzat

2007.09.26. 12:30 Gnosh

Guild Szabályzat

Vezetők:

A klánt per pillanat a guildmester (                    )és 3 officer irányítja (                        ). Ők közösen döntnek a tagfelvételről, illetve az esetleges elbocsátásról. A raidek időpontjáról helyéről, és ők vezetik le azokat. Ahol nem DKP-ért mennek a lootok (Karazan), az ő közreműködésükkel lesznek elosztva. Nem azt jelenti hogy csak tőlük függ ki mit visz. Valamint ők döntenek minden olyan kérdésben, mely megigényli azt. A Guild-bankot is ők kezelik, nekik lehet elküldeni a farmolt dolgokat (részletek itt), illetve kérni is tőlük lehet a tartalékokból.

 

Általános:

Tilos (!!!) bármelyik tagot (legyen az alapító vagy próbaidős) szidni, durván beszólni, azaz szítani a flamet. Ezen megnyilvánulások kevese is magukban hordozza a kizárás lehetőségét. Véleményt nyilvánítani lehet, de úgy, hogy ne bántsuk meg a másikat.

Tilos a guildet rossz színben feltüntetni, pl.: Trade, lfg, general stb. chaten oda nem illő dolgokról beszélni, vitázni, főleg nem káromkodni stb.

Tilos lenyúlni más nem guild tag játékos farmját quest itemét, ha egyértelmű hogy az illető arra pályázik (megkérdezés), például bánya mellett üt egy mobot, mi meg közben kibányásszuk a bányát, ettől ő teljes joggal idegessé válik. Tehát nincs arcátlan lenyúlás más elől.

Tilos valamint jóval alacsonyabb hordást kempelni, kivéve ha előtte ő ezt nem tette velünk. Ebben az esetben bármikor kérhető segítség, és aki nincs instában, és nem a világ másik végén van, az köteles menni segíteni. A nevünkből adódóan erre gyakran lesz szükségJ

 

Amit még megjegyeznék ebben a részben a tiloson túl (tapasztalat alapján). Mindenki köszönjön!! Minden belépéskor és kilépéskor tegyük meg, és ugyanezt viszonozzák azok is akik bent vannak már a játékban (ez el szokott maradni tapasztalatom szerint). Tudom néha a harc hevében nem látjuk ha valaki belép és üdvözöl minket, de azért azt nem hiszem hogy van olyan hogy senki se látja bejelentkezésünket. Hasonló még a „ kinek van ilyen, vagy ki tud olyat csinálni” kérdések. Ha nem tudunk segíteni, legalább egy „-„jelet írjunk a chatbe, hogy lássa az a guild társ, hogy nem a falnak irogat.

 

Raid:

A fent említett ide is vágó dolgokon kívül:

Tilos (!!!) PvP-t kezdeményezni az instához menet, és a bejárat előtt Ha raidelni megyünk, nem kellene az idő kis vagy nagy részét az instába való bejutással eltölteni. Az már megint más téma ha a Horda támad be minket, akkor persze vissza kell vágni, sőt kötelező!

Tilos, illetve nem szerencsés egy raidről idő előtt távozni (ha előre jelezte az más), ha pld nem úgy haladunk ahogy az illető gondolná, elkezdődött a meccs vagy a sorozat a tv-ben. Az ilyenfajta távozás több raidtől való eltiltást eredményezhet. Ez vonatkozik az afk-ra is. Szólj ha valami dolgod van, hogy nem leszel a gépnél pár percig. Mert akkor tartunk közösen egy kis szünetet (wc, cigi, pia, anyuval közölni, hogy karót kaptam a suliban).

A raidet a raidleader vezeti.Ő dönti el a haladási tempót, mikor áll készen a raid a fightra, ki mit üt, és ki kit healel.. Nincs raid közben „ mennyünk má-mennyünk má” noszogatás, főleg nem önálló önkényes behúzás, harckezdés. Javasolni taktikát nyugodtan lehet ha, valami nem megy es van új ötletetek, de csak normális hangon és megbeszélve mindenkivel.

 

Ennyi lenne amit hirtelen lényegesnek találok. Persze minden egyéb ide tartozik amit a normális emberek közötti kapcsolat igényel.

Remélem senkinek nem okoz gondot ezek betartása, vagy akinek igen, az lehet, hogy nem jó helyen jár!

 

Kellemes baráti légkört, és jó játékot kívánok mindenkinek a magam és az officerek nevében…

 

Gnosh

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://hordaralo.blog.hu/api/trackback/id/tr93177461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kuksika 2007.09.30. 04:44:01

Sziasztok. Itt szeretném megjegyezni, hogy valami klánbeli rangokat és hogy mikor léphet valaki szintet, illetve, hogy annak a szintnek milyen jogai vannak, jó volna leírni. Esetleg egy táblázatba kiiratni. Csak azért jutott eszembe, mert ugye nem csak 3 klánrang van (member, officer, GM). :-) Feltéve ha vannak kinevezések. :-)
süti beállítások módosítása