HTML

HorDaráló

A HorDaráló Guild blogja. Itt követheted nyomon guildünk kalandjait a World of Warcraft világában.

Friss topikok

  • Mr.Zax: "Aki a nightelf fajt képviseli, az meglepődve tapasztalhatja, hogy karaktere emberi formát öltött,... (2008.02.26. 12:02) Outland Instái 4. rész Caverns of Time
  • Brut: 1. e 2. b 3. póker, sorozatnézés, mozi, koncert 4. wow, család, barátok, munka 5. b 6. c 7. c 8. d... (2007.12.12. 08:10) Ki a legkockább a darálóban
  • Brut: És a képek? (2007.11.03. 12:40) Karazhan
  • Gnosh: Üdv a Darálóban! Remélem nálunk jobban megtaláljátok a számításaitokat mint az előző guildetekbe... (2007.10.06. 16:18) Üdvözlet az új belépőknek!
  • Kuksika: Sziasztok. Itt szeretném megjegyezni, hogy valami klánbeli rangokat és hogy mikor léphet valaki sz... (2007.09.30. 04:44) Guild Szabályzat

2007.10.12. 18:39 Gnosh

Outland Instái 4. rész Caverns of Time

Ez az instacsoport Tanarison található. Egy sárkány visz be minkent egy barlangon keresztül a kiinduló terembe. Mountról szálljunk le, mert különben nem repít be minket pikkelyes hátasunk. Mikor földet értünk, vegyük fel az ott található questet (a barlang elején a sárkány is adott 1-et), és kísérjük körbe a szellemalakban megjelenő NPC-t a területen. Ha ez megvan, és komplett lett a quest beléphetünk az itt található első instába:

Old Hillsbard Foothills (Durnholde) 66-68

Ide is hüllő háton érkezünk (ne felejtsünk robbanóanyagot magunkhoz venni az npc-től), és akinek ismerősnek tűnik a terület, az nem képzelődik. Ugyanis Hillsbard Foothills-on járunk a (lvl 20-30-as területen) várnál, csak jó pár évvel korábban. Itt még nincs lerombolva az épület, és szintünknek megfelelő elit mobok lakják. Aki a nightelf és draenei fajt képviseli, az meglepődve tapasztalhatja, hogy karaktere emberi formát öltött.

Feladatunk egy Ork „Thrall” kiszabadítása lesz (már rosszul kezdődik), kit még ember barátnőjével is össze kell hoznunk (mondom én. Menjünk inkább Shattered Hallsba, ott ölni kell őket...)

Első utunk az alsó szintre vezessen. Írtsunk ki mindenkit (minden házban van még 2 mob akiket nem látunk és az ajtónállók behúzásával ők is jönnek) és a négy kis épületben aktivizáljuk a hordókat. Ekkor a házikók kigyulladnak, és kifelé sétálva utunkat állja az:

Első Boss /Lieutenant Drake/:
Nem egy bonyolult harc. A lényeg, ha pörgésbe kezd, álljunk tőle távol, mert nagyoz sebez.
Ellenfelünk likvidálása után vegyük be a várat. Menjünk a pincébe és engedjük ki Thrall-t. Ő harci vértet ölt, és kezdődik a megállás nélküli harc. Ez azt jelenti, hogy 4-es csoportok jönnek ránk, és kiirtásuk után Orkunk nem áll meg, hanem rohan rá a következő adagra. Elég jól tankol, nyugodtan üsse egyedül azt a mobot, amit kiválasztott magának. Healelni lehet őt is.

E rohanás végén jön a:

Második boss /Captain Skarloc/:
Itt marad pár másodpercünk enni-inni. Egy magas rangú katona és két beosztottja állja utunkat. Az egyiket cc-zük (ne a nőt mert az kijön belőle) a másikat meg verjük le, miközben a tankunk a kapitányt tartja szóval. Ha nincs cc akkor a csajt verjük le előbb, majd a másik addot, és utoljára a bosst. Figyeljünk mert a nő healelheti bármelyik csapattagját. Megoldás lehet még a heal képes add elhúzása gyógyítás távon kívűlre társaitól.

A harc végeztével kijutunk a várból, a továbbjutás érdekében beszéljünk az Orkkal. (Ezt többször is meg kell tenni majd, ha megáll, és nem tesz semmit). Egy kis lovaglás után megérkezünk Tarren Millbe. Itt egy folyamatos csata után, megtaláljuk Thrall szerelmét (még mindig nem hiszem el, egy ork meg egy human L - próbáld meg látni a kapcsolat szépségét – A szerk.) a helyi kocsmában (padon, fogadóban). Miközben bent dúl a lamour, addig kint felcsattan a :

Harmadik boss /Epoch Hunter/ hangja.
Egy sárkány lebeg előttünk, ki elsőre kisebb társaival próbálja orvosolni, személyünk okozta problémáját. Ha van druidánk, altathat 1 addot, ill. gyökerezni is tud egyet (lehetőleg közelharcost). Elsőre mindig a távolból lövöldöző dragonkint öljük brutális sebzése miatt. Ha végeztünk mindhárommal jön a következő három. Figyeljünk mert előszeretettel veszik célba healerünket mindannyian. Ezután már néggyel kell elbánnunk. Itt is hagyhatjuk az orkot egy mobon, a healelése is működik továbbra is. Ha sikeresen túl vagyunk ezeken, akkor Júlia, ja nem, inkább a sárkány leszáll közénk. Fontos hogy csak az legyen a hüllő közelében, akinek nagyon muszáj, mert csúnyán sebződhetünk mellette. Ne sajnáljuk az időt kötözésre, ha a healerünk kevés manája miatt már csak a tankra tud fókuszálni.

Ha meghalunk ne szálljunk föl a sárkányra, mert akkor az insta elejére repít vissza, inkább üljünk lóra és úgy menjünk Tarren Millig (jeti barlangnál vagyunk, Hillsbardon). Visszatértünkkor a kocsma-fogadó emeletén találjuk a párt, és indíthatjuk újra előröl a csatát.

Ha a második boss előtt vagy alatt pusztulunk, akkor a pincéből indulunk újra.


The Black Morass 70

Ez az instance tulajdonképpen egy nagy zöld terület, a végén ott ál Medivh és a Dark Portal. Feladatunk segíteni neki ezen kapu megnyitásában. A bejáratnál kérjünk az NPC-től egy „beacon”-t, mert később szükségünk lehet rá.
Első dolgunk a portál körül megtisztítani a terepet az ott lézengő állatoktól úgy, hogy ne menjünk a portál közvetlen közelébe. Ha ezzel meg vagyunk, elindíthatjuk a questet Medivhnél.
18 portál kapu fog megnyílni az egész csata alatt, egyik a másik után. Minden hatodik kapu egy boss-t rejt, és utána hosszabb pihenőnk lesz a következő kapu megjelenéséig. Minden portálból kijön egy mini boss, ezt a tank és 2 DD intézi, valamint egy dps öli az addokat, amik medevil felé veszik az irányt, hogy elpusztítsák őt. Ha 1-1 meglóg, és eléri a portált még nem nagy gond, mert van egy pajzs rajta ami ezeknek egy darabig ellenáll. A mini boss után elintézhetjük őket. Ha viszont sok megszökne, akkor célszerű lerakni egy „beacon”-t Medevil mellé. Ebből egy szellemsárkány lesz ami elkezdi ölni az ott lévő addokat. Ha van a csapatban druida, aki nem állat formában tolja, akkor segíthet az addozó karakternek, gyökérrel-altatással lassítani a mobokat, ha látja hogy nem bír velük olyan gyors ütemben a társa.
Igyekezzünk minnél előbb kivégezni a mini boss-t, mert a kapuk bizonyos időnként nyílnak, nem pedig mikor az előző kapuőrrel végeztünk. 2 kapu egymásra nyílásakor már 99% a bukta esélye. Két kapu között ha gyorsan végeztünk, van egy kis időnk inni, ill. feléleszteni az elhunytakat. Ha druidánk van, és cooldawnos az élesztés, akkor az elhullt kezdjen visszafutni az instába (feltéve ha nem a tank vagy a healer az, mert akkor már mind1). Ebben az esetben hagyjuk az addokat, míg a halott csapattag vissza nem ér, csak beacont tegyünk a megvédendő portál mellé.

Első boss /Chrono Lord Deja - 6. portál/:
Róla nem sok minden mondható, le kell ölni és kész.

Második boss: /Temporus - 12. portál/:
Minden DD-re szükség van, senki nem addozik ( 1 beacon Medevilhez a fight elején). Azért van szükség minden dps-re, mert minnél előbb végezni kell a bossal. Ez azért fontos mert a Sárkány egy debuffot rak a tankra (agró elsőre) ami által kisebb gyógyítást kap. Ezek a negatív buffok ráadásul egymásra pakolódnak, és 3-nál már nehéz 5-nél szinte lehetetlen kihealolni a tankot. Ha van offtank képes kaszt a csapatban, akkor 3 debuffnál próbálja átvenni a bosst, hogy őt üsse, hisz rajta ekkor még nincs semmi gyógyításcsökkentő. Ha végeztünk, verjük le a portálnál megmaradt addokat.

Harmadik boss: /Aeonus/:
Vele már nem teleport kapunál, hanem Medevil mellett fogunk harcolni. Tegyük le a boss mellé a megmaradt beaconokat (ha van), és minden range DD és healer álljon max távra, mert aoe stunt nyomat a sárkány.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://hordaralo.blog.hu/api/trackback/id/tr70194599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr.Zax 2008.02.26. 12:02:29

"Aki a nightelf fajt képviseli, az meglepődve tapasztalhatja, hogy karaktere emberi formát öltött, ugyanis ők még ekkor nem léteztek."

LOL! az elfek jóval az emberek előtt már Azerot világán éltek!

Warcraft történelemből egyes! :(
süti beállítások módosítása